Adam5811 August 24, 2016

Kako uporabljati?
Zahteve in postopek je zelo enostavno slediti. Po registraciji morate vse, kar morate storiti, nadaljevati z vašim prvim nakazilom. Upoštevajte, da je začetni minimalni depozit vedno odvisen od izbrane metode depozita: najnižji začetni depozit je običajno 10 €, vendar je vedno odvisen od operaterja, ki ga zaupate vašim spletnim športnim stavam.
Za pridobitev tega dodatka za 1 x dobrodošlico morate vložiti depozit najkasneje sedem dni po datumu registracije. Poleg uporabe naše promocijske kode 1xbet, kot je že bilo že opisano. V primeru, da ni mogoče iz kakršnega koli razloga deponirati v teh pogojih, nimate več pravice do prejema premije in zato uporabiti premijo, ki je z 1xbet bonus njo povezana. Postopek v tej smeri pa se zdi zelo primeren, saj lahko na primer pri vašem prvem depozitu prejmete bonus v višini 20 evrov.
* Ta promocija ni veljavna, če izvedete nakazilo z uporabo naslednjih načinov plačila: Neteller, Paysafe in Moneybookers / Skrill.

Cenik 1xbet
Stave 1xbet, ki so vam na voljo na uradni spletni strani, so klasične fiksne kvote, ki se razlikujejo od “stavnih borz”, enako jih podpira 1xbet Italia. Kar se tiče kvot, so celo 1xbet precej dobri, a predvsem zagotavljajo zelo široko pokritost pri športnih prireditvah.
Za vsako stavo, ki jo naredite, in zmagovalni rezultat na 1xbet.it je največ 10.000 €. Zelo zanimiva je tudi ponudba, ki je na voljo v živem delu spletnega mesta. 1xbet Live, dejansko vam daje priložnost igrati na več dogodkih hkrati, medtem ko so že v teku. Treba je reči, da če ste ljubitelj nogometa, vam je 1xbet definitivno za vas, če pa vas bolj zanimajo manjši nacionalni športi, pokritost in ponudba tega stavnika ni tako dobra kot na drugih tekmovalnih straneh.
Kladioničarja zadovoljuje tudi vse vrste igralcev in igralcev, tudi najbolj zahtevnih, ko gre za šport, kot je košarko ali tenis – del, ki bi se lahko stavil v živo na druge športe, pa se lahko malo razočara. Še naprej poglabljamo široko ponudbo 1xbet Italia.