Andy December 30, 2017

A Gent-i erődítmény parkjának komor betonépülete, amely gyors étel illatú, furcsa helyszínnek tűnt egy Tour de France győztes számára, hogy búcsút mondjon – akár ideiglenesen, Bet365 akár nem -, de ez a hely és ez az esemény különleges ellenállást mutat Sir Bradley Wiggins.

Gentben született – így a második neve, a flamand Marc – és nemcsak 2003-ban nyerte el ezt a versenyt, mint fiatal profi, de erős emlékei vannak arra, hogy itt jönnek, hogy megnézhessék késő apja Gary verseny az 1980-as években.A múlt héten azt Bet365 mobil sportfogadás mondta, hogy egy fotót készített a kettőből a pálya közepén található claustrophob kabinokban, ahol a versenyzők a versenyek között pihenhetnek, és a hétvégén minden esélye van, hogy hasonló bánásmódot folytasson gyermekeivel Bella és Ben.

„Sokan nem tudnak erről az épületről és arról, hogy mi történt itt” – mondta Wiggins később. – Először azért jöttem ide, amikor kisfiú voltam; Ma beszélgettem Maurice Burtonnal – egy volt hatnapos lovas dél-londonból – és eszébe jutott, hogy a lovas Bet365 kabinjaiban ült, aki a karjában tartott. Mindig érzelmi érzésem van, amikor erre a helyre gondolok, mit jelent számomra. Mindig az apámra gondolok, amikor itt vagyok.

„Szörnyű apa volt, de én még mindig biciklizőnek nevezem, mert nem lennék itt nélkülem.Nem tudok segíteni, de gondolkodni erre.

„Anyám itt volt és emberek, akiket évek óta nem láttam; ez sokkal fontosabb, mint bármi más.Olyan különleges hely, az ablakok szennyeződése valószínűleg itt volt, Bet365 mivel [a belga világbajnokok] Rik van Looy és Van Steenbergen lovagoltak itt. ”Bradley Wiggins visszajut a nyeregbe a London Six Day ride-ba Tovább </p >

A hat a cirkusz és a kerékpárverseny keveréke, a hangos zene, a gyorsétterem és a villogó fények, az egyik utolsó túlélője egy kiterjedt áramkörnek, amely egyszer megtartotta a szakembereket az európai télen. </p >

Először 1922-ben került megrendezésre, a közelmúltban a brit Bet365 szurkolók mágnesévé vált, mivel Gent viszonylag közel áll a csatorna-portokhoz; a késő Tom Simpson volt az 1960-as években, amikor a pártfogója a halálfalat vezetett fel a függőleges reklámtáblák fölé – és Tony Doyle 1986-ban és 1991-ben megnyerte az eseményt.Ebben az évben a jegyek egyharmada britekbe jutott. nem helyezte el a lovasokat, hogy az első 15 körben töltsék el a karcolás versenyét, ami arra ösztönözte a tömeget, hogy egy mexikói hullámot hajtson végre úgy, hogy magukat a kerékpárjaikra vezeti, a kezükkel a bárokról.Régóta vita folyik arról, hogy a versenyek milyen mértékben vagy nem „elrendezettek”, de azt, amit nem lehet megtagadni, az a tökéletes készség és ideg, amellyel a Madison-t Bet365 versenyezheti, különösen az ilyen klaustrofób környezetben.

Az eredményeket a Madisons-ban elvesztett és szerzett körökből, illetve más eseményekből, például a karcolásból, a köridőkből és a „Derny” versenyekből szerzett pontokból nyerték, amelyekben a motorkerékpárokat kis motorkerékpárok gyorsasággal ingerlik Bet365 amely további, meglehetősen rettenetes dimenziót ad az eljárásokhoz.Mindez azt jelentette, hogy a Cavendish és a Wiggins végső rendezvényre került a harmadik, a helyi versenyzők, Kenny de Ketele és Moreno de Pauw, egy másik helyi vezető, Iljo Keisse és az olasz partner Elia Viviani.

A záró 60 perces Madison alatt a három csapat időről időre cserélte a vezetést, de a végső ítélet a britek felé fordult, akiknek sikerült a két másik párot az utolsó 15 körben eldönteni, ugyanúgy, mint a világot. címet Londonban márciusban.

A döntő nyerési nyereséget ötre sikerült biztosítani annak biztosítására, hogy bár Cavendish, aki a levegőben a karjaival áthúzta a vonalat, Wiggins véget ért megfelelő nyertes jegyzet – természetesen feltételezve, hogy ez a vége. arról, hogy egy kicsit anti-létesítmény, de Bet365 elfogadott egy lovagság, closi ng a lelkesítővel, szarkasztikus, „nem vagyok ellentmondásos.Bármi is legyen. ”Ezt követte egy végső felfedezés. Ha ez a Wiggins korszak bezárul, akkor ez teljesen karakter volt.