Adam5811 April 18, 2016

Voorspellingen 1xbet-weddenschappen voor de FIFA Wereldbeker Rusland 2018 wedstrijden

Onze ervaren gokkers en voetbalfans hebben ons verteld over hun aanstaande wereldbekerwedstrijden. Hier zijn enkele tips en advies over wat 1xbet te wedden op Rusland 2018 wedstrijden!

1xbet-weddenschap op Portugal Spanje: wat zijn de beste kansen?

De beste odds voor Portugal Spanje zijn beschikbaar op veel sites, voetbal gokken sites alle spelers in de sector duidelijk erg geïnteresseerd zijn in het evenement. De twee teams zijn de favorieten van groep B, die ook Marokko en Iran omvat, en zullen hun uitdaging in Sint-Petersburg spelen. Aangezien dit hun openingsspel is, is het waarschijnlijk dat we een evenwichtsspel zullen zien, maar zullen Cristiano Ronaldo en leden in staat zijn om de aanval van de Red Furies te weerstaan? Dus laten we meer gedetailleerd Portugal, Spanje odds analyseren.

1xbet weddenschappen in Portugal – Spanje: 1 × 2

Wanneer u besluit om 1xbet te wedden op Portugal Spanje, is de eerste invoer die we kunnen ontvangen die van het team dat de wedstrijd zal winnen. Een snelle blik op de voorstellen van de operatoren met betrekking tot de beste aandelen in Portugal, laat zien hoe het team onder leiding van CT Julen Lopetegui een vrij duidelijke netto voorkeur geniet.

Als u besluit om de mainstream-lijn te volgen en bijgevolg de 1xbet-inzet op Spanje, zijn NetBet en 1xbet de twee instellingen die het meest de keuze belonen. Als je in plaats daarvan een 1xbet-inzet op de trekking wilt, zijn 1xbet en 1xbet de meest aangewezen, terwijl 1xbet en 888 opvallen voor de beste kansen voor 1xbet wedden Portugal Spanje met het winnende Lusitanian-team.

1xbet gok op handicaps op het WK 2018

Een alternatief voor de klassieke 1 × 2 is de handicap, de marge waarmee een van de twee teams zal winnen. Voor 1xbet weddenschappen op Portugal Spanje is dit een even interessante manier om te spelen, misschien beperkend de marge, dus verbeeldend een zeer strak spel met een onzekere uitkomst, want er zullen veel zijn in deze Wereldbekers 2018. 1xbet leidt de lading met betrekking tot de kansen gunstig voor Spanje, terwijl 1xbet en 888 wederom de positie ten opzichte van de aandelen gunstig in de richting van de Portugezen leidden.

Doelpunt Portugal – Spanje

Een andere geïnteresseerde manier om 1xbet te wedden op Portugal Spanje, en meer in het algemeen op elk spel van de voetbalwereldbeker, is dat wat betreft het concept van het doelpunt / geen doelpunt. Kunnen beide teams iemand naar de scorertafel sturen? Of zal minstens een van de twee de schone lei kunnen doen, zodat tegenstanders niet scoren? In dit opzicht hebben de operatoren een eerder gedeelde lijn, met aandelen die weinig verschillen tussen een bookmaker en de andere.

Over het algemeen is er uniformiteit in het citeren van het iets lagere niet-doel dan het doel, en dit betekent dat het waarschijnlijker is dat ten minste één van de twee teams niet scoort. Alle aanwijzingen leiden, zoals we snel zullen zien, naar Portugal, dat niet beschikt over een grote ploeg behalve Cristiano Ronaldo, terwijl Spanje nog veel meer pijlen op zijn boog heeft om te scoren. 1xbet en 888 de beste kansen van Portugal voor de No Goal, terwijl de optimale bookmakers voor 1xbet gokken op het doel zijn 1xbet en Gioco Digitale.

doel geen doel

1xbet wedden Portugal Spanje: onze voorspelling

We hadden het over een van de belangrijkste 1xbet weddenschappen in Portugal Spanje, maar hoe zullen we dan het spel ontwikkelen? Portugal komt naar de competitie na het winnen van 9 van de 10 kwalificatiewedstrijden, groep B, gelijk met Zwitserland. Doorslaggevend was het beste verschil tussen de Lusitanian en de Rossocrociati. Spanje scoorde daarentegen 28 punten van de 30 in Groep G, waarvan we ons goed herinneren dat Italië net achter de Iberiërs tweede werd.

Om te wedden op Portugal Spanje is het daarom goed om te overwegen dat dit twee sterke teams zijn, maar met een wezenlijk verschil. Ondanks dat hij Cristiano Ronaldo heeft en ondanks het feit dat hij de laatste Europese kampioenschappen heeft gewonnen, beschikt Portugal niet over een allround squadron van hoge kwaliteit, met enkele kampioenen geflankeerd door spelers van gemiddelde kwaliteit.

Aan de andere kant beschikt Spanje over kwaliteit op alle afdelingen, te beginnen met David de Gea op doel, om door te gaan met Piqué en Sergio Ramos op verdediging, Isco en expert Iniesta op het middenveld, om te eindigen met Diego Costa in een aanval. Hoewel het de eerste wedstrijd is voor de twee teams in het WK van 2018 in Rusland en men voorzichtig mag zijn, gelooft de redactie niet dat Portugal 90 minuten kan strijden met Spanje, en dat het daarom de laatste is die de wedstrijd wint.

Onze tip: Portugal Spanje 0-1