Andy March 1, 2018

Romelu Lukaku mindenkit emlékeztetett arra, hogy a forma átmeneti, de az osztály állandó marad, amikor a Sunderland gyorsan összehajtható védelmét lebontja egy második félidős trükk segítségével. Lehet, hogy elveszíti a hazai pontozást, Lukaku, Yannick Bolasie és Gerard Deulofeu kiválóságát egy magányos ponttal hagyta el a viselőket David Moyes első négy játékából. Rendkívüli összeomlása, ahogy Ronald Koeman csapata a harmadik élő fogadás helyre emelkedett, nem bodod jól.

A dolgok lehetetlennek bizonyultak még egy szokatlan nyitási időszak alatt is, de Koeman sokkal többet várt. – Nagy különbség volt később – mondta. – Nagyon csalódott voltam az első félidőben. A koncentráció szegény volt.Elvesztettünk annyi második golyót. ”És Lukaku? – Romelu nem ért el, és nehéz volt neki. De ő egy fantasztikus csatár, az egyik legjobb. ”Sunderland 0-3 Everton: Premier League – ahogy ez történt További részletek

A Moyes egy szót mondott szavaiba. – Csalódott, nagyon csalódott vagyok a védekezésünkkel – mondta. – Volt szó. Nem tudtunk megvédeni a kereszteket. A hátunk négy hirtelen felrobbant. Nagyon bosszantott engem. Lukaku egy csúcsrablója, de túlságosan könnyű volt neki. ”

Valószínűleg négy hónap lehet a májusi este óta, amikor a Sunderland megverte az Everton 3-0-t, hogy lezárja a Premier League túlélését? Ki tudja elfelejteni egy örömteli Sam Allardyce „apa táncot” a pályán, oly módon, hogy a Strictly’s Ed Balls komolyan csúszósan mozogjon?

Azóta sok minden megváltozott.Allardyce és Roberto Martínez, az azon az éjszakán felelős férfiak tovább folytatták Angliát és Belgiumot, így Moyes és Koeman kitöltötték a régi helyüket.

Ha Moyes-nek valami hihetetlen alkalom volt, aki 11 évet töltött a Goodison Parkban, aggódó volt, mivel a Sunderland játékosai megpróbálták ezt a megfoghatatlan győzelmet.

Moyes úgy érzi, hogy a régi Everton nyerte meg a Ligát, ha legyőzte Lukaku kaliberét feltehetően némi aggodalommal vette észre, hogy Moyes észrevette, hogy nem jelöli meg, ahogy Bolasie intelligensen átlépte.Lukaku megérkezett ahhoz, hogy csak a Jordán Pickford számára nyújtsa be a labdát egy sarokba, így megtagadta, hogy Belgium elrontja a kampány első célját.

Az Everton élvezte a legtöbb birtoklást, de aggódó pillanatot szenvedett, amikor Jermain Defoe nyúlt, hogy összekapcsolódjon Adnan Januzaj hajlított lövésével, mielőtt szűken lőtt volna a bal lába mögött. Ahogy Lukaku előtt meg kellett volna szereznie.

Ezután a dolgok egy kicsit szörnyűséggel véletlenszerűvé váltak egy ideig a Bolasie-val, soha senki sem fenyegette a jobb oldalt. Mégis, Lynden Gooch, egy fiatal kaliforniai, jobb lábú, baloldali volt, amely szinte ellopta a bárot, mielőtt Maarten Stekelenburg valahogy elfordította a veszélyt.

Félidőben a hőmérséklet a balzsamos 20 ° C-on maradt.Ha szeptemberi Wearside estére gyakorlatilag példátlan volt, nem volt meglepő, hogy Koeman bemutatja Deulofeut. Egy játékváltó kapcsolónak bizonyult, a csalódó, aki kiábrándító Ross Barkley-t cserélt, akinek képzelete és bemetszése elhagyta őt. – Ross nem mutatta a várt szintet – mondta Koeman. – Valamit meg kellett tennem. Koeman, legalább az elmúlt éjszaka előtt megcsodálta Phil Jagielka-t egy sarokban, mielőtt Stekelenburg reflexjeit tesztelné, de az árapály fordult.Facebook Twitter Pinterest Az Everton 200 000 fontot bocsátott a Sunderland kabalája rákalapjába – videó jelentésbe.

A Wahbi Khazri otthoni helyettes helyett hamarosan elnyerte a Deulofeu-t, aki ellentámadást kezdeményezett. A lenyűgöző Idrissa Ganával megdöntötte, hogy egy elhajlott áthaladást és egy nem gondolkodó Lukaku felé halad. Ezúttal nem tévedett, a Pickfordon túlnyúlóan fejezte be a fejét. Nem számít. Amikor Bolasie – még jobb a bal oldalon – Javier Manquillo-t döntött, és lenyűgözően ismét kereszteződött a jelöletlen irányba – még egyszer – középre, Lukaku egy újabb dobogó fejjel ítélte Pickfordot.

Változat a harmadik volt egy csodálatosan biztos baloldali lövés.Figyelembe véve Papy Djilobodji-t, ami talán elterelte a Deulofeu csalogató manőverét, a központi védekezésből ment, Lukaku összegyűjti Kevin Mirallas-t, mielőtt tovább pusztította volna Pickford éjszaka. az Everton szurkolók szurkolt kórusaiban, amint „reggel elfojtották”, biztosan eléggé szenvedtek.

more: en-betting.com/bet365-sportfogadas-bonuszok